Контакти

  • Телефон/и : 0897820442
  • имейл/и : lubomir_delta_guard@abv.bg
  • Работно време :
    Всеки ден без почивен ден
  • Адрес : гр. София, кв. Лозенец, ул. Голо бърдо 17

За Защита без граници

Фирма "Делта Гард" ЕООД предлага голям набор от решения свързани с опазването на вашето жилище или бизнес. Предлаганата от нас сигнално-охранителна техника гарантира сигурността на вашия обект. Нашите експерти ще ви консултират каква ще е подходящата техника за вас взимайки предвид изискванията, които имате и разположението на вашия обект. Пълният набор на предлаганите от нас услуги включва консултиране за обекта и подходящата техника за него, инсталирането й, настройки и тестване на тази техника, обучение за работа с нашата техника, непрекъснат мониторинг и реагиране при кризисна ситуация. 
Предлагани от нас консултантски услуги:
Нашите специалисти от "Делта Гард" ЕООД имат богат опит в сферата на охранителната дейност. Те са търсени при управлението и планирането на различни проекти в областта на частната охрана. Нашите клиенти са физически, юридически лица и общински структури. Основните звена на услугите ни са:

* Охрана на обекти
* Лична и физическа охрана
* Охрана на интелектуална собственост
* Охрана на общинска собственост
* Охрана на горски масиви
* Охрана на земеделски площи
* Други - охрана на физическии юридически лица, охрана на масови мероприятия, охрана на малки населени места

 

"Делта Гард" ЕООД - Защита без граници!

Гаранция за вашата сигурност

Нашите клиенти за ползването на СОТ услугите ни са редица общини, както и малки населени места и услугата работи на територията на цялата страна. 
Нашият екип Ви осигурява качествена и навременна консултация на територията на цялата страна и най-добрите резултати по опазването на безопасността на охраняваните обекти. 
"Делта Гард" ЕООД покрива всички аспекти на охранителната дейност.