Контакти

  • Телефон/и : 02 827 61 24, 0878 64 44 91
  • имейл/и : lulin4@pharos.bg
  • Работно време : Понеделник до Петък
    от 9:00 до 18:00
    Събота и неделя почивни дни
  • Адрес : гр. София, бул. Патриарх Евтимий 61, ет. 3, ап. 5

За Училища Фарос

ЗАЩО ФАРОС?

 

Предимствата ни са, че имаме на разположение силно развито методическо звено от професионалисти с изключително богата практика в обучение по чужд език. Нашите висококвалифицирани преподаватели имат многогодишен опит, както в подготовката на деца от предучилищна възраст, така и от началните и средни класове.

На всяко дете, което се е справило успешно с курса на обучение се издава сертификат, обвързан с Европейската езикова рамка, съобразно изискванията на Съвета на Европа и правилника на МОН.

Благодарение на многогодишния ни опит в обучението на ученици от всички възрастови групи, ние вярваме , че ще отговорим на Вашите изисквания да получите качествено образование за Вашите деца.

Чуждоезиково обучение в държавните училища

Училища Фарос предлага целогодишно обучение по английски език на ученици от 1-ви до 7-ми клас.

Обученията по английски език на Вашето дете  в 171 ОУ "Стоил Попов" са по два учебни часа и се провеждат 2 пъти седмично. Специално разработените ни учебни програми са съобразени изцяло според специфичните нужди на обучаващите се.

Методите на обучение, които прилагаме са основани предимно на комуникация във всичките й разновидности. Нашата цел е да развием способности за слушане, четене, говорене и писане съобразно  стандарта на Европейската езикова рамка, според възрастта на учениците.

Училища Фарос са подготвителен център за изпитите на Университета Кеймбридж - Cambridge Assessment English и подготвят за широка гама международни изпити по английски.

Може да видите повече информация в нашия уеб сайт ТУК