Контакти

  • Телефон/и : 0885660010 / 0886093549
  • имейл/и : shopite.novi_iskur@abv.bg
  • Работно време : Понеделник до Петък
    от 18:45 до 21:00
    Събота и неделя почивни дни
  • Адрес : гр. Нови Искър, кв. Курило, ул. „Търговска“ №18, залата над магазин „Фантазия“

За Танцова школа Шопите

Танцова школа „ШОПИТЕ“ към Сдружение „Танцова група ШОПИТЕ“ гр. Нови Искър е създадена през 2011г. от Константин Колев. Участниците в нея са на различна възраст, обединени от любовта към народната музика и народният танц, и желанието си да се забавляват.

За това време участниците в школата успяха да станат едно сплотено и задружно семейство, като вечер в залата разпускат от напрегнатото ежедневие  пътуват забавлявайки се на много участия на национални и международни фестивали. Сдружението организираме от 2015г., през месец септември Национален Фолклорен Фестивал „На хоро при шопите“.

Шопите това е преди всичко семейство, обединено от много обич, веселие, народна музика и народни хора. А какво по- хубаво от това?


Танцова школа "Шопите"

Школата сформира нови групи за народни танци и хора , за напреднали и начинаещи. Първата сбирка е на 8 октомври 2019г. от 19:00часа в залата над магазин „Фантазия“, кв. Курило, ул. „Търговска“ №18.
Ще се радваме да станете част от нашето сплотено семейство, наречено танцова школа "ШОПИТЕ"!
 
Репетициите се провеждат в залата от понеделник до петък разпределени в различни групи от 18:45ч. до 21:00ч., като една репетиция е от 60 мин.