Счетоводни и юридически услуги

Счетоводни услуги

Какво Ви предлагаме ние?

Намирането на добра счетоводна фирма винаги е било изключително важен момент за успешното развитие на малкия или голям бизнес. Ние от фирма Спектър адвайс предлагаме качествени и надеждни счетоводни услуги във всички направления.

“Спектър адвайс”- счетоводни и юридически услуги

Спектър адвайс е специализирана счетоводно-правна кантора кантора и предоставя комплексна услуга - Счетоводство, ТРЗ и Правно обслужване - като всеки клиент работи с конкретен служител и екип. 

В Спектър адвайс вярваме в индивидуалния подход към всеки клиент. Изслушваме, обсъждаме и споделяме идеи и възможности с потенциални и настоящи клиенти и заедно осъществяваме реализация на проекта. Да направиш една идея работеща е голямо предизвикателство. Да бъдеш участник и свидетел на успеха на свой клиент - истинско удовлетворение за твоите усилия и свършена работа.

За да задоволим в голяма степен изискванията на клиентите си с цел качествено обслужване, държим на контакт с тях винаги, когато има нужда от нашето съдействие. Провеждаме срещи или изпращаме информационен бюлетин за промените, касаещи пряко дейността на Вашата фирма, както и бъдещите Ви идеи или нужди.

 

Понеделник-петък 9:00-18:00
Събота-неделя почивни дни

гр. София, бул.Илиянци №119,ет.2, оф.1