Контакти

  • Телефон/и : 0894 404162 / 0892 205971
  • имейл/и : office@smmc.bg
  • Работно време : Понеделник - петък 9:00-17:00 ч.
    Събота неделя -
  • Адрес : гр. Нови Искър, с. Кътина, бул. Сливница 150

За СММ КОМЕРС ООД

 „СММ КОМЕРС” ООД работи с партньори, като МЕТРО Кеш енд Кери България и ТВ Фантастико, както и други обекти на територията на страната.

Дружеството е собственик на търговски обекти за продажба до краен клиент на месо и месни продукти в гр.Нови Искър и гр. Своге под наименованието „Супер Марио Маркет“.

Месо и месни продукти - СММ КОМЕРС ООД

„СММ КОМЕРС” ООД е дружество, създадено през 2009г., занимаващо се с производство, преработка и търговия на месо и месни продукти. То е приемник на фирма „Супер Марио Маркет” ООД, която се занимава със същата дейност от 2005г.

Предприятието разполага с модерна база, снабдена със съвременно производствено, опаковъчно и складово оборудване, произведено от водещи български и европейски фирми, осигуряващо необходимото качество и безопасност на храните.

Със съзнанието за важното значение на безопасността на произвежданите месни продукти ръководството на „СММ КОМЕРС” ООД се ангажира с конкретни цели за постигане на високите нормативни и клиентски изисквания за безопасност на храните.

За да задоволи потребителският интерес, нашата фирма предлага продукти за краен клиент под марките „Супер Марио“, „На Софрата“ и „Дядо Марково Мезе“, с цел удовлетворяване на различните потребителски нужди и изисквания.

Актуалните ни оферти