Контакти

  • Телефон/и : 0988359414
  • имейл/и : info@rodopskichanove.com
  • Работно време :
    Всеки ден от 11:30-23:30 ч.
  • Адрес : София, ж.к. Свобода, ул. „Народни будители“

За Ресторант Родопски чанове

Ресторант Родопски чанове предлага на нашите клиенти уютна и топла атмосфера придружена с голяма камина и чеверме, които ще ви накарат да усетите една истинска атмосфера на Родопите. Страхотната кухня на ресторанта ще Ви накара да се насладите на невероятния вкус на ястията и да забравите за ежедневието и всичките ви проблеми. В нашето заведение може да се опита традиционна българска кухня и родопски специалитети направени от нашата ферма.

Ресторант Родопски чанове- обедно меню

Ресторант Родопски чанове- българска кухня и родопски специалитети. В ресторант Родопски чанове може да се насладите на следните изкушения в нашето заведение - печено агънце на пещ, чеверме, пататник, смилянски боб с ребърца в гювеч на пещ, люти пилешки бутчета, рибни специалитети, марудник (родопски катми), кисело зеле с ребърца и наденица в гювеч, пълнена пуйка, люти пилешки бутчета, тикалник, пърленки, свинско печено, телешко сукалче, станимашки сърми, овче мляко и сирене, краве сирене, козе сирене и др. 

ОБЕДНО МЕНЮ за 24.11.2020

* Пилешка супа - 2,50 лв
* Картофени кюфтета - 4,80 лв
* Патешко със зеле - 5,20 лв
* Мусака - 4,50 лв
* Печена тиква - 1,50 лв


Кухнята на ресторант Родопски чанове може още да ви предложи вкусни ястия и специалитети на BBQ, уникални стекове, богат избор на салати и топли предястия, аламинути и др.

След обяда или вечерята може да опитате и от нашите традиционни родопски десерти- домашно приготвен рачел, домашно сладко от смокини, печена тиква с мед и орехи, родопско кисело мляко със сладко от смокини и различни други домашни сладка. Всичко това ще бъде гарнирано с голямо разнообразие маркови вина и напитки. Задължително трябва да опитате неустоимия вкус на Асеновградския мавруд.

Може да заповядате при нас и не забравяйте мотото ни - „Яжте, пийте и добра дума думайте”

Жива музика всеки Четвъртък, Петък и Събота от 20:00 ч до 0:30 ч.

 

Актуалните ни оферти

Ресторант Родопски чанове търси персонал
Разгледай офертата
Новогодишно меню на ресторант Родопски чанове
Разгледай офертата