Контакти

  • Телефон/и : 0895211221
  • имейл/и : info@nipromo.com
  • Работно време : Без почивен ден от 09:00 часа до 19:30 часа.
  • Адрес : гр. София

За Персонален треньор и консултант

С 16 годишният ми опит до този момент в сферата на фитнеса, бодибилдинга, диететиката, суплиментацията и рехабилитацията, ще мога да ви помогна да изградите своето мечтано тяло, да промените начина си на живот към по-здравословен, да се възстановите след операционни намеси или да редуцирате теглото си.

Хранителни и тренировъчни режими

Индивидуален хранителен режим за 1 месец  – 40.00 лв.

Индивидуален хранителен режим за 3 месеца - 90.00 лв.

Индивидуален тренировъчен режим за 3 месеца – 120 лв.

E - book Мисия брутално силен и релефен - 90.00 лв.

E - book Мисия мечтаната коремна преса - 45.00 лв.

E - book Мисия мечтаното тяло начинаещи - 90.00 лв.

E - book Мисия промени тялото си за 12 седмици - 120 лв.

Индивидуален детокс режим –  60 лв.

Индивидуален тренировъчен режим - Тренирай сам в къщи - 29 лв.

Повече за мен и за различни типове тренировъчни програми можете да откриете в личният ми сайт:


Индивидуален хранителен режим – Изцяло съобразен с вашите нужди и цели хранителен режим. Включва изцяло изготвено двумесечно меню за вас и съобразено с вашите предпочитания, ежедневие и цели.

Индивидуален тренировъчен режим – Изцяло съобразен с вашите нужди и цели тренировъчен режим. Вклюва двумесечен тренировъчен план по дни с подбрани специално за вашето тяло и цели упражнения.

E - book Transformation - са вече изготвени тренировъчни режими за постигане на ясно определени цели. Всеки един от тези режими е специфично създаден за да може да постигнете дадена цел, като към всеки има и добавен суплиментарен режим.


Индивидуален детокс режим – Изцяло съобразен с Вас детокс режим за пречистване на организма от свободни радикали, тежки метали,  подобряване на функцията на бъбреците, черният дроб, стомашно чревната флора и редуциране на теглото. (Режим не вклюва неоходимите билки и хранителни добавки съпътстващи го, те се закупуват допълнително!).

Индивидулален тренировъчен режим -Тренирай сам в къщи - Изцяло съобразен с Вас тренировъчен режим, който можете да изпълнявате в домашни условия с минимален брой фитнес аксесоари.

 

Спортът е здраве!


 

Актуалните ни оферти

Персонални Тренировки
Разгледай офертата