Контакти

  • Телефон/и : 0899 111 999
  • имейл/и : goldenfirebg@gmail.com
  • Работно време :
    Понеделник - Петък от 08:30 до 19:00 часа
    Събота от 09:00 до 15:00 часа
    Неделя- почивен ден
  • Адрес : Централен офис и шоурум – с. Мировяне, ул. „Мировско шосе“ № 14

За Пелетни камини с водна риза

     Здравейте!

   Основният предмет на дейност на дружество Голдън Файър ЕООД е производство и продажба на пелетни съоръжения. При нас може да видите разнообразие от водогрейни пелетни котли, пелетни камини с водна риза, както и пелетни горелки. Съвкупността от постоянните разговори с клиенти и обратната връзка, която получаваме ни позволява оптимизацията и усъвършенстването на нашите продукти съгласно всички европейски изисквания. Включването на високотехнологично съвременно оборудване в производството е гаранция за качеството на нашите клиенти, по този начин, нашата компания се стреми да предостави висококачествени продукти на достъпни цени.

Пелетни камини с водна риза

     Перфектната комбинация от стил, дизайн и качество са предпоставка за напълно завършване на комфортът във Вашия дом. При нас може да намерите разнообразие от видове, модели и мощностипелетни камини с водна риза. Възможността за дистанционно  управление и регулиране на стайната температура помагат за значително по – ниският разход на пелети. С най-новата ни електроника с изкуствен интелект GF Touchscreen спокойно може да оставите изцяло грижата за идеалната топлина във Вашия дом на нас!

Пелетни камини без водна риза – сухи камини

     Интелигентното електронно управление, вградено в камините без водна риза, позволява лесното отопление на Вашият дом. Предназначени за отопление на едно голямо помещение като зимна градина, офис, сервиз и др., камините без водна риза са идеалната комбинация от стил, дизайн и високо качество, съгласно всички Европейски изисквания. Богатата гама от различни модели и мощности, гарантира перфектният избор за Вашият дом!

Пелетен комплект – пелетен котел, пелетна горелка, бункер и подаващ шнек

     Стоманените котли от серията GF са с мощност от 25 до 48kw, което ги прави идеални за отопление на Вашият дом. Лесният монтаж, големият обем бункер, както и възможността за автоматично самопочистване на пелетната горелка ги правят предпочитан избор от клиентите. Дистанционното управление позволява запалване и контролиране с отдалечен достъп, което го прави изключително подходящ за вилни къщи. Ефективността на продукта е постигната благодарение на многоходовата конструкция на топлообменника. Производството на котли от серията GF отговаря на всички Европейски изисквания за контрол и качество. Възможността за избор няколко модела пелетни горелки, с които да работи го правят лесен и достъпен за обслужване от крайния клиент. Сензорите с различни функции дават допълнителна гаранция за ефективния процес на горене.

Пелетни горелки

    Пелетна горелка GF 858 VIP ес автоматично механично самопочистване, втори допълнителен шнек за прецизно дозиране на пелетите, запалване с топъл въздух посредством кераминча запалка и възможност за поставяне на интелигентно електронно управление GF touchscreen с изкуствен интелект. Този модел горелка е подходяща за поставяне и на други модели пелетни котли с пълна съвместимост.

Ел.консумация при запалване – 350/60W

Височина-315мм

Ширина-230мм

Дължина-693мм

Пелети – Ф6 / Ф8мм

     Технологичният век, в който живеем, предпоставя  непрестанно развитие и подобряване на електрониката и всички части, които използваме в нашето производство.

Насочихме вниманието си към разработване на собствено интелигентно GF touchscreen управление за пелетни котли, пелетни камини и пелетни горелки.

По този начин сме единствената фирма, която използва своя GF touchscreen електроника, насочена към нуждите на домакинството.

Така всеки един продукт носи в дома максимален уют, комфорт и топлина!

Нашият екип е изцяло на разположение, за да Ви посъветва във всяка ситуация. Може да се доверите с лекота на нашите консултанти.

 

Централен офис и шоурум: +359 899 111 999; +359 897 02 03 04; +359 885 85 85 28; +359 892 007 007; +359 878 77 33 66

Централен сервиз: +359 894 007007; +359 884 67 96 96

 

ПОСЕТЕТЕ НАШИЯ САЙТ ТУК

Инфрачервено отопление

     Инфрачервеното отопление е идеалният вариант за отопление на жилищни помещения, офиси, сервизи и т.н с обща площ до 20кв.м. Най-новото иновативно отопление е изработено от висококачествен алуминий, за висока надеждност, ефективност и съвременен външен вид.
Предимствата на нагревателите от тази серия са:
- безшумност;
- липса на отделяне на странични миризми;
- устойчивост на спадове и скокове в напрежението;
- висока степен на защита;
- влагоустойчивост.