Контакти

  • Телефон/и : 0885 683 067
  • имейл/и : contact@mrazcom.com
  • Работно време :
    Понеделник-петък 9:00 - 18:00

  • Адрес : гр. Нови Искър, ул. Китка 6

За Мразком ЕООД

Основната дейност на фирма Мразком ЕООД е свързана с поддръжката и ремонта на домашно и професионално хладилно оборудване. Имаме над 20 години опит в тази дейност, както при домашните, така и при професионалните клиенти. Участвали сме в изграждането и поддръжката на много от най – големите професионални обекти с хладилно оборудване на територията на България. Знаем, какво е да се постигат и поддържат високи стандарти на работа и качество на техническите ремонти.  
Нашата мисия и целта на Мразком е да предложим на малките и средни обекти (магазини, заведения и други) нивото и качеството на услугите, които ползват големите фирми, на достъпна цена.

Хладилен техник Нови Искър

Какво предлагаме:

Мразком предлага серия от услуги насочени към домашните потребители и бизнес обектите, използващи хладилно оборудване. Ние се грижим вашите хладилни уреди да работят безаварийно, чрез услугите ни свързани с профилактика, технически огледи и абонаментна сервизна поддръжка.

Нашите услуги:

* Ремонт и поддръжка на домашна и професионална хладилна техника.
* Ремонт на домашни хладилници и фризери по домовете.
* Пълнене на автоклиматици.
* Изграждане, поддържане и ремонт на професионални хладилни системи

В случай на възникване на аварийни повреди, поемаме бързото им отстраняване с цел минимална загуба на работоспособност на оборудването и без влияние върху бизнеса на клиента.


Извършваме домашните ремонти на място във вашия дом. Ако видът на повредата и ремонта на уреда ви изисква , той да бъде взет в сервиза ни, предлагаме възможност за заместващ уред.