Мебелна борса Никеа - домът на мебелите

Компанията работи с топ производители от страната и чужбина и предлага невероятно разнообразие от стилни, висококачествени и удобни мебели. 

При поръчка, използвайте сайта ни Nipromo като ключова дума , за да получите безплатна доставка.

Мебелна Борса Никеа

Мебелна Борса Никеа започва своето начало като малка семейна фирма. С течение на времето бизнесът се разраства и днес 11 години по-късно е една от водещите мебелни къщи в Пловдив. Цялостната концепция за развитие е насочена към поддържане на достъпни цени за клиентите, за да могат възможно най-голям брой хора да се възползват от тях и да осъществят мечтите си за уютен и красив дом.

Шоурумът се намира в град Пловдив на ул. Брезовско шосе 176. Разполага с безплатен паркинг, който е на разположение на всички клиенти. В самия магазин ще видите изобилие от мебели, с които да обзаведете целият си дом. На разположение са екип от професионалисти, които помагат да вземете най-доброто решение според специфичните ви нужди.

Мебелна Борса Никеа не спира да се развива и непрестанно взима участие в български и международни изложения, за да се запознае с всички иновации в бранша. За това мебелите, които компанията предлага, са не просто модерни, но и възможно най-практични, качествени и разнообразни. Тук ще откриете цялостно интериорно решение за своя дом и то на достъпи цени.

Понеделник - петък 10:00-19:00
Събота и неделя 10:00-18:00