Контакти

  • Телефон/и : 0886 712124
  • имейл/и : mebelnaborsa@gmail.com
  • Работно време : Понеделник - петък 10:00-19:00
    Събота и неделя 10:00-18:00
  • Адрес :

За Мебелна Борса Никеа

Мебелна Борса Никеа извършва доставки седем дни в седмицата до всяка една точка от България. Датата на приемане на мебелите се обсъжда предварително с клиента и се съобразява с удобните за него дни и часове.

Шоурумът се намира в град Пловдив на ул. Брезовско шосе 176. Разполага с безплатен паркинг, който е на разположение на всички клиенти. В самия магазин ще видите изобилие от мебели, с които да обзаведете целият си дом. На разположение са екип от професионалисти, които помагат да вземете най-доброто решение според специфичните ви нужди.

Мебелна Борса Никеа не спира да се развива и непрестанно взима участие в български и международни изложения, за да се запознае с всички иновации в бранша. За това мебелите, които компанията предлага, са не просто модерни, но и възможно най-практични, качествени и разнообразни. Тук ще откриете цялостно интериорно решение за своя дом и то на достъпи цени.

Мебелна борса Никеа - Пловдив

Невероятно разнообразие на мебели от страната и чужбина с високо качество и ниски цени от водещите марки на пазара.

При поръчка, използвайте сайта ни Nipromo като ключова дума , за да получите безплатна доставка.

 Мебелна Борса Никеа започва своето начало като малка семейна фирма. С течение на времето бизнесът се разраства и днес 11 години по-късно е една от водещите мебелни къщи в Пловдив. Цялостната концепция за развитие е насочена към поддържане на достъпни цени за клиентите, за да могат възможно най-голям брой хора да се възползват от тях и да осъществят мечтите си за уютен и красив дом.

Компанията работи с топ производители от страната и чужбина и предлага невероятно разнообразие от стилни, висококачествени и удобни мебели. Тук ще откриете цялостно обзавеждане за дома: спални комплекти, матраци, детски, дивани, секции, трапезни маси, столове, модулни кухни, кухни по индивидуален проект, мебели за антре и офис. За да може да удовлетвори максимално своите клиенти Мебелна Борса Никеа работи с производители, предлагащи промени на своите продукти по желание на клиента. Компанията разполага с налична стока, която да бъде закупена на момента и такава, която се поръчва с избор на цветове и размери.

За по-голямо удобство на клиентите фирмата има отлично разработен електронен магазин, който предоставя бърз и лесен достъп на потребителите до богатия асортимент от мебели. В онлайн платформата са отразени всички промоции и отстъпки, от които можете да се възползвате. При нужда от помощ в избора екип от консултанти предлага бързо и компетентно обслужване.

Повече информация вижте на нашия уеб сайт - кликни тук