Контакти

  • Телефон/и : 0895620167
  • имейл/и : ribarskatahija@abv.bg
  • Работно време :
    Всеки ден от 8:00 до 22:00 ч.
  • Адрес : гр. Девин (на главен път посока Широка Лъка)

За Хотел в Девин

Хотел в Девин ще превърне вашата ваканция в едно прекрасно изживяване. Семеен хотел "Рибарската хижа" се намира в Родопите в близост до гр. Девин и е отправна точка за известни забележителности, като „Ягодинска пещера“, „Дяволско гърло“, „Орлово око“, „Вълчи камък”, „Слонът”, водопад „Самодивско пръскало” и др. Той е един от малкото хотели в Девин, който предлага съвкупност от много удобства - като започнем от тишината и спокойствието около хотела, басейнът с лечебна минерална вода и стигнем до пресни рибни ястия. 

Семеен хотел "Рибарската хижа" разполага с 19 големи двойни стаи (с възможност да станат тройни) и 5 апартамента. В комплекса може да се ползва басейн с минерална вода, сауна, ресторант, тенис на корт, детски кът и паркинг. Хотелът в Девин предлага оборудвани стаи с включени хладилник, телевизор и собствена баня. Цената на стаите е с включена закуска, а вечеря може да се поръча в ресторанта на място, в който се предлага прясна пъстърва! На разположение има и барбекю, срещу заплащане, както и уютен кът, за по-големи компании. 

При заявка хотел "Рибарската хижа" може да организира различни екскурзии с водач в района, като например пешеходни преходи в Родопите, село Широка лъка, Ягодинска пещера и Дяволско гърло и др.

За връзка с нас:
+359 896 838 505
+359 895 620 167

Оферта за почивка в Девин

Оферта за почивка в Девин

Двойна стая - 80,00 лв 
/при настаняване на повече от двама, се заплаща 20,00 лв на човек/
Суит с една спалня,хол и балкон - 100,00 лв
Студио с кухненски бокс- 120,00 лв
Двойна супериорна стая – 100,00 лв

/ Цените са за помещение/

В цената е включена: 
- закуска
- ползване на басейн с минерална вода 
- сауна
- паркинг
- детска площадка
- туристическа такса

 
Всяка стая разполага със самостоятелна баня, телевизор, отопление, бюро, диван, хладилник, гардероб, телефон.