Контакти

  • Телефон/и : 0885683067
  • имейл/и : contact@mrazcom.com
  • Работно време :
    Понеделник-петък 9:00 - 18:00

  • Адрес : гр. Нови Искър, ул. Китка 6

За Хладилен техник

Хладилния техник е нужен при поддръжката и ремонта на домашно и професионално хладилно оборудване. Мразком ЕООД е сервиз за хладилна техника, като на битова(хладилници, фризери, диспансер за вода и др.), така и на професионална хладилна техника (витрини, камери, ледогенератори и хладилни инсталации).
Извършваме сервиз и продажби на климатици и термопопи.
Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в изграждането и поддръжката на големи професионални хладилни и климатични системи.
Мисията ни в Мразком е да направим това качество и умения достъпно за малките обекти и битовите потребители.

Хладилен техник Нови Искър

Какво предлагаме:

Предлагаме серия от услуги насочени към домашните потребители и бизнес обектите, използващи хладилно оборудване. Ние се грижим вашите хладилни уреди да работят безаварийно, чрез услугите ни свързани с профилактика, технически огледи и абонаментна сервизна поддръжка.

Нашите услуги:

* Ремонт и поддръжка на домашна и професионална хладилна техника.
* Ремонт на домашни хладилници и фризери по домовете.
* Пълнене на автоклиматици.
* Изграждане, поддържане и ремонт на професионални хладилни системи

В случай на възникване на аварийни повреди, поемаме бързото им отстраняване с цел минимална загуба на работоспособност на оборудването и без влияние върху бизнеса на клиента.

Извършваме домашните ремонти на място във вашия дом. Ако видът на повредата и ремонта на уреда ви изисква, той да бъде взет в сервиза ни, предлагаме възможност за заместващ уред.