Контакти

  • Телефон/и : 0882 654 989
  • имейл/и : info@hartienitorbi.com
  • Работно време :
    Всеки ден от 9:30 до 18:00 ч
  • Адрес : гр. Нови Искър, ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ 17

За Хартиени и рекламни торби

Фирма Хрис ЕООД се занимава в областта на ръчната изработка на хартиени и рекламни торби с различни грамажи и размери на хартията, както и по поръчка на определен размер. Освен стандартните размери, които са в сайта ние може да ви изработим размери по ваш избор. Хрид ЕООД  прави и рекламни торби  с вашето фирмено лого. Също така предлагаме микс от цветове и размери.
Хартиените и рекламни торби са изработени с уплатнителен картон, който им за цел да подсили здравината на хартиената торбичка. Фирмата работи с клиенти от цялата страна.

Ръчна изработка на рекламни и хартиени торби

Фирма Хрис ЕООД се занимава в областта на ръчната изработка на хартиени торби с различни грамажи и размери на хартията, както и по поръчка на определен размер. Освен стандартните размери, които са в сайта ние може да ви изработим размери по ваш избор. Хрид ЕООД  прави и рекламни торби  с вашето фирмено лого. Също така предлагаме микс от цветове и размери. Торбичките ни са изработени с уплатнителен картон, който им за цел да подсили здравината на хартиената торбичка. Фирмата работи с клиенти от цялата страна.

Разгледайте нашия сайт - натисни тук