Контакти

  • Телефон/и : +359-889-300-720
  • имейл/и : foto63d@abv.bg
  • Работно време :
    Понеделник - петък: 9:00-19:00 ч.
    Събота 9:00-16:00 ч.
  • Адрес : гр. София, Нови Искър, ул. Търговска, №18

За Фото 63 - фотографско студио

Фото 63 е фотографско студио, създадено през 1996 година.  Предлага услуги, както във фото заснемането, така и в изработването на широк асортимент от стоки. Зад фотографското студио стои екип от професионалисти с дългогодишен опит, които се стремят чрез работата си да създадат максимално добро клиентско преживяване.

Фотозаснемане, уникални подаръци

Услугите ни са фокусирани във фото заснемането на събития: рождени дни и тържества, кръщенета, абитуриентски балове, сватби, фирмени партита и студийни фотосесии. Правим снимки за документи, съобразени с изискванията за всеки тип документ.
Предлагаме Ви уникални подаръци с Вашите снимки – преспапиета, чаши, ключодържатели, магнити, картички, възглавници, колажи от снимки, както и така популярните Календари – различни модели. Разполагаме с разнообразен асортимент от стоки: албуми, рамки и офис консумативи.

Специализираме и в дизайн на ученически годишници, фото книги, визитки, плакати и покани. При нас можете да печатате, копирате и сканирате учебници и всякакви други материали, както и да разчитате на качествено заснемане на артикули за Вашия електронен магазин или презентиране в социалните мрежи. Предлагаме брандиране на рекламни материали и стикери за стъкло.