Контакти

  • Телефон/и : 0885654546 / 0876807760
  • имейл/и : info@alproekt.com
  • Работно време : Понеделник до Петък от 9:00 до 18:00
    Събота и неделя почивни дни
  • Адрес : гр. София бул. Европа 138

За Алпроект ООД - изработка на врати, прозорци, комарници и щори

Ние имаме дългогодишен опит в производството на немската PVC дограма Thyssen Inoutic.

Избирайки нашата фирма, Вие не само ще спестите от разходите за отопление, но и ще придадете уют и завършеност на вашия дом или офис, защото ние държим на качеството на предлаганите от нас продукти и на коректнотно отношение към всички наши клиенти.

Работим с високи стандарти и къси срокове за изпълнение. Изработването на нашите продукти става по техническо предписание на марките, с които работим.

Проектиране, изработка и монтаж на немска pvc и алуминиева дограма

Алпроект ООД е фирма занимаваща се с проектиране, изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма с най-високо качество и атрактивни цени за своите клиенти.
Нашите продукти отговарят на високите стандарти и изисквания на всякакви обществени сгради. Предлагаме освен дограма и стъклени витрини, стъклопакети, обков за PVC дограма, мрежи против комари, стъклени врати, окачени фасади.

Представяме ви 5 и 6 камерни системи на първокласните немски профили Inoutic Thyssen. Те включват дълбочина на профила и високо качество, поставяне на шумоизолиращо стъкло, възможност за остъкляване със стъклопакети и голяма гъвкавост и приспособимост. PVC дограмата има висока трайност, лесна поддръжка и е лидер в областта на енергийната ефективност.

Предлагаме високо икономична система ALUMIL M9650 и олекотена алуминиева дограма ALUMIL M940 Mini, които са с отлични характеристики и стилен дизайн, преминали през всякакви тестове за водопропускливост. Това са практични и здрави системи, които осигуряват висока плътност при затваряне на прозорците и са лесни за поддръжка.

При нас може да намерите външни ролетни щори, вътрешни вертикални щори и вътрешни хоризонтални щори. Предлагаме щори за всеки вкус и с различни разновидности.

Ние произвеждаме комарници от алуминиева рамка и мрежа от фибро стъкло. Гарантираме Ви дълъг период на експлоатация на статични и ролетни комарници, комарници с напрегнати панти и комарник плисе. Със сигурност който и комарник да изберете е гаранция за добра комбинация между качество, цена и практичност.

Какви са нашите предимства?

* Качествен монтаж на дограма
* Демонтаж на стара дървена или пвц дограма
* Ремонтиране на дограма
* Оглед на място и консултация от наш специалист