Контакти

  • Телефон/и : 0888419237, 0876282944
  • имейл/и : greenhouse.noviiskar@gmail.com
  • Работно време :
    Понеделник до неделя от 8.00 до 19.00 ч.
  • Адрес : гр. Нови Искър,кв. Гниляне, ул. Черешите 18

Информация

Промо оферта- оранжерия с покритиe от поликарбонат с широчина от 3м., дължина от 6м. и височина от 2.1м. – 1040 лв. Допълнително предлагаме покривна капандура на стойност 80 лв./бр., прозорец към врата - 30 лв./бр.,както и доставка и/или монтаж.

ЦЕНИ:

* 3 х 4м. с две врати - 940 лв
* 3 х 6м. - 1230 лв
* 3 х 8м. - 1550 лв
* 3 х 10м. - 1860 лв
* 3 х 12м. - 2160 лв

Фирма „Парник БГ“ ООД е на пазара от 2011г. и има дългогодишен опит. 

За Оранжерии, парници и поликарбонат

Основният предмет на дейност на фирмата и производство, доставка и монтаж на оранжерии и парници с покритие от поликарбонат или полиетилен. Производствените мощности, с които разполагаме, ни дават възможност изцяло да се съобразим с изискванията на клиентите по отношение на геометричните размери на конструкциите. Предлаганите от нас оранжерии са с широчина от 2.5 до 8 метра, и височина от 2 до 3.5м., дължината е според нуждите на клиента. Разполагаме с професионално обучени монтажници. Освен на качеството на вложените материали, на особено внимание стои и качеството на монтажните дейности.
Разработените от нас конструкции се отличават с изключително високи характеристики по отношение на лоши атмосферни условия, държат се изключително стабилно при голямо снежно натоварване и при ураганни ветрове. Можем да предложим разнообразни оферти за парници. Предлагаме доставка и монтаж във всички области на страната. Заповядайте при нас, за да видите и на място най-различни модели оранжерии, на адрес гр. Нови Искър, кв. Гниляне, ул. „Герой“ № 1. 
Конструкцията се отличава с много високо качество – ползваме горещопоцинковани тръби и профили, чийто живот е повече от тридесет години. Поликарбоната притежава производствена гаранция от десет години, полиетилена е производство на израелската фирма „POLITIV“ и издържа на атмосферни условия най-малко пет години.

Другите оферти предлагани от Оранжерии, парници и поликарбонат

Оранжерия с покритиe от поликарбонат
Разгледай офертата