Контакти

  • Телефон/и : 0888400146, 0878162209
  • имейл/и : ourdogteam@gmail.com
  • Работно време :
    От 8:00ч. - 20:00ч.
  • Адрес : гр. София, кв. Кубратово, център

Информация

Хотел за кучета "Голямата стъпка" и DogTeam предлагат комплексни услуги за възпитание, обучение и грижи за Вашия домашен любимец. 
FB страница Училище за кучета DogTeam - вижте ТУК
Официален сайт на училището и хотела - вижте ТУК
FB страница Хотел за кучета Голямата стъпка - вижте ТУК

За Хотел за кучета, училище за кучета

Ние сме училище за кучета DogTeam и хотел за кучета Голямата Стъпка. Занимаваме се с общо послушание, спортна дресура и изложбена подготовка на кучета от всякакви породи. Целта на създаването на училището е желанието ни да изграждаме и обогатяваме връзката между човека и кучето, за да се открие общ език между тях и да се постигне баланс, който е нужен за добро съжителство. Хотелът разполага със самостоятелни вътрешни, отопляеми, и външни помещения, както и с големи заградени пространства за разходка.
Нашият хотел за кучета има богат опит с различни породи кучета. Предлагаме и услугата Кучешка детска градина през деня, от която могат да се възползват най-вече подрастващите и млади кучета, нуждаещи се от социализация, контакти със себеподобни и повече разходки, докато стопаните им са на работа. Хотелът за кучета предлага и собствен транспорт за взимане и връщане на вашият домашен любимец.

Другите оферти предлагани от Хотел за кучета, училище за кучета

Обучение, възпитание и грижи за Вашия домашен любимец
Разгледай офертата